Gå til tekst

Retur og ombytning

 Glade Rollinger

Fogedmarksvej 4
8305 Samsø
TLF: +4553353310
CVR: DK41235063

Mistet din returlabel? → Køb returlabel her

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Perioden starter den dag, hvor ordren er leveret.

Vi anbefaler, at du bruger vores vedlagte returlabel, da pakken vil være med Track&Trace og forsikret, hvis noget skulle gå galt mens den er undervejs. Vær opmærksom på, at vi fratrækker 39 DKK for returportoen.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 7 dage efter, at vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@gladerollinger.dk.

Ombytning

Der tilbydes desværre ikke gratis ombytning på nuværende tidspunkt. Hvis du ønsker en vare i en anden størrelse, farve eller noget helt tredje, skal du sende varerne retur til os og efterfølgende lave en ny ordre på webshoppen.

Vi anbefaler, at du bruger vores vedlagte returlabel, da pakken vil være med Track&Trace og forsikret, hvis noget skulle gå galt mens den er undervejs. Vær opmærksom på, at vi fratrækker 39 DKK for returportoen.

Samsø

Er du bosat eller på anden måde på Samsø, så er det selvfølgelig gratis, at ombytte sine varer ved vores lager på Fogedmarksvej 4. Kontakt os inden på +4553353310, da vi kun holder åbent efter aftale.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Glade Rollinger at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Glade Rollinger i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Glade Rollinger dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Glade Rollinger
Fogedmarksvej 4

TLF: +4553353310

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

@gladerollinger.dk

Din kurv er tom

Forsæt shopping