Gå til tekst

Julen 2023

KØB GAVEKORT TIL GLADE ROLLINGER

Du kan nemt købe et gavekort hos os. Vi sender det altid på mail hurtigt efter bestilling/betaling, så du nemt selv kan printe og pakke ind. Ønsker du et fysisk gavekort tilsendt, så hjælper vi også gerne med det. Vi pakker altid flot ind i papir og satinbånd i årstidens farver. Husk du skal vælge levering, hvis du ønsker gavekortet tilsendt. Find alle vores gavekort her.

 

GAVEINDPAKNING

Ønsker du gaveindpakning, så pakker vi ligeledes meget gerne dine gaver ind. Husk at skrive i kommentarfeltet ved bestilling, om ordren er til julegave og om en eller flere ting ønskes pakket ind.

 

LEVERING INDEN JUL

Vi vil rigtig gerne have, at alle pakker når frem i tide og er klar til den store aften d. 24. december. Derfor anbefaler vi, at hvis du vil være sikker på at have pakken inden jul, skal bestillingen foretages senest d. 20. december 2023 kl. 11.00.

 

FORLÆNGET BYTTEFRIST PÅ JULEGAVER

Vi bytter julegaver til og med d. 15. januar 2024. I din ordrebekræftelse har vi vedhæftet et gave-og byttebevis med vejledning, som du selv kan printe og vedlægge i dine gaver. Det gør det nemt for modtager, at returnere og finde noget andet på webshoppen. Vi udsteder tilgodebevis til gavemodtager, som ønsker at returnere/ombytte. 

 

God juleshopping ❣

@gladerollinger.dk

Din kurv er tom

Fortsæt shopping